Screen Reader Mode Icon
Aquesta enquesta està promoguda per Generation Climate Europe, una agrupació que uneix algunes de les majors organitzacions juvenils d’Europa per tal d’adreçar-se conjuntament cap a les institucions europees per reclamar més accions climàtiques. Demanem una transició que faci sostenible la nostra economia i la nostra societat que sigui comprensible, ràpida i justa. Per aquest motiu estem recollint idees, avaluacions i propostes de joves i d’altres experts sobre com podem combatre eficaçment la crisi climàtica i alhora assolir la justícia climàtica, tant a Europa com a nivell mundial. És per aquesta raó que estem interessats en les vostres idees, propostes i opinions sobre com podem aconseguir aquest objectiu.

 A partir de tot el que rebem dels joves i experts redactarem un manifest que inclogui demandes i recomanacions per a que aquesta transició cap a una economia i una societat sostenibles esdevingui una una transició justa. Aquest estiu tindrà lloc una cimera de la joventut de la UE patrocinada pel Parlament Europeu a Brussel·les. En aquesta cimera, els joves tindran l'oportunitat d'intercanviar amb responsables polítics d'alt rang sobre com es poden implementar les demandes i recomanacions del manifest.

Trobarà més informació a: https://gceurope.org/

Si té més idees, comentaris, preguntes o propostes, no dubti en contactar amb nosaltres: fimcapeurope@gmail.com

A més de les vostres respostes, també recopilem informació personal per assegurar-nos que la diversitat es reflecteix correctament en l’anàlisi final i per poder contactar amb vostès per fer el seguiment, si cal, i compartir informació sobre els resultats i informació sobre la Cimera sobre la joventut climàtica. Per recopilar i emmagatzemar les dades utilitzem el servei SurveyMonkey (https://www.surveymonkey.com/curiosity/surveymonkey-committed-to-gdpr-compliance/). Totes les dades només són utilitzades per Generation Climate Europe, així com pels seus membres, voluntaris i socis del projecte per les raons anteriors. En omplir aquest formulari, esteu d’acord amb aquesta política de privacitat. Si teniu cap pregunta o canvieu d'opinió, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: fimcapeurope@gmail.com
0 of 10 answered
 

T